Monitör "sinyal yok" Hatası

Metincan Busut

Femtopat
Arkadaşlar daha yeni bir PC topladım 1 ay falan oldu alalı ama şöyle bir sorun ile karşılaşıp duruyorum bilgisayar açılıyor kasa fan her şey çalışıyor ama monitör bir anda donup sinyal yok diyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ısınma kaynaklı kendini korumaya alıyor olabilir. Teknik servise ekran kartını test ettirmeni öneririm.

kaabloları kontrol et kardesim.
kabloları kontrol ettim ama aynı hatta hdmı yı ekran kartının diğer ucuna taktım yine olmadı
Ekran kartı ısınma kaynaklı kendini korumaya alıyor olabilir. Teknik servise ekran kartını test ettirmeni öneririm.

Abi ekran kartı RX 580 8 GB Dual ve ısınmıyor oyun oynarken falan sıcaklık değerlerine bakıpta oynuyorum

Klasik RX 500 serisi Driver problemi. DDU ile mevcut surucunuzu temizleyin en guncel stabil surum olan 20.4.2'yi kurun. Daha sonra GPU hizini voltajla oynamadan 100MHz duşurun.

Ekran kartını tam taktığına emin ol anakarta tak kabloyu o zaman olursa ekran kartı bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…