Taktığınız görüntü kablosunda sorun olabilirmi?Yeni aldığım monitörde siyah çizgi sorunu oluştu. İade etmeliyim değil mi? Ürünün kusurlu olduğu anlamına mı geliyor yoksa kablodan ya da başka bir şeyden dolayı olabilir mi? Görsel yükledim.
Eki Görüntüle 2425839
Farklı bir ekran kartım yok. Kabloyuda yeni aldım ve ilk taktığımda monitörde böyle bir şey yoktu. Yarım saat sonra oluştu çizgiler. Bu tarz olaylardan da anlamadığım için ne yapmalıyım bilemedim. Monitörü de ilk kez çalıştırdımKablo'yu değiştirip dene,
Varsa farklı bir ekran kartı ile dene,
Sorun monitörde ise iade et,
Ekran kartında ise garantiye gönder.
Arkadaşın varsa onun bilgisayarında deneyebilirsin ya da mahallede internet kafe vs. varsa rica edip onların kasalarından birinde denersin 50-100 lira ateşlersin sahibine ücret istemezse de.Farklı bir ekran kartım yok. Kabloyuda yeni aldım ve ilk taktığımda monitörde böyle bir şey yoktu. Yarım saat sonra oluştu çizgiler. Bu tarz olaylardan da anlamadığım için ne yapmalıyım bilemedim. Monitörü de ilk kez çalıştırdım
Sağ tarafta hafif ve sık oluyor. Sayfa kendini yeniliyormuş gibi.Deneme yanılma yapmadan sorunu bulmak imkansız. Ya monitör ya da ekran kartı lazım. Bu sorun monitörle alakalı gibi duruyor. Çizgiler sabit mi yoksa kıpırdaşma oluyor mu?
Sağ tarafta hafif ve sık oluyor. Sayfa kendini yeniliyormuş gibi.
Şimdi bir video izledim SS aldığım vakit çizgi görünmüyorsa monitör sıkıntılı diyor. Bende de ss aldığım zaman siyah çizgi yok. Anlaşılan monitörde sıkıntı var. Teşekkür ederim geri dünüş içinBelki bir ihtimal ekran kartı sürücülerinizi silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ondan önce "Windows + Shift + CTRL + B" yapmayı deneyin. Düzelmez ise DDU yazılımını kullanarak ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükleyin.
Sorun hala aynıysa maalesef bir ekran kartı veya monitör bulmanız gerekiyor. O zaman tam anlamıyla sorunu çözebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.