Peki hangi programları önerirsin test için.
HD Tune testleri geceden de furmarka brakıp test sonuclarını atarım sürücüler güncel hepsine baktım.
HDD verileri güzel. Herhangi bir sorunu yok. Sesin gelebileceği PSU, fanlar ve HDD vardır. Fan sisteme belirttiğin sorunu yaşatmaz. OCCT ile stres testini deneyebilirsin. Memtest ile RAM'leri.
HDD verileri güzel. Herhangi bir sorunu yok. Sesin gelebileceği PSU, fanlar ve HDD vardır. Fan sisteme belirttiğin sorunu yaşatmaz. OCCT ile stres testini deneyebilirsin. Memtest ile RAM'leri.
Sanırım doğru testleri yaptım.
Peki donanımda değilse neden kaynaklanabir.
Her sorun donanımsal olmaz. Çakışan programlar, yanlış sürücüler, yanlış veya eksik yüklenmiş sürücüler de yaşadığın soruna sebep olur. Hatta bir virüs bile olabilir. Çözmek için son yüklediğin güncelleme ya da sürücü var mı bunları gözden geçir. Aldığın bir hata kodu var ise onun üzerinden araştıralım. Detaylı bilgi vermeden anlayamayız.
Hayır güncelleme vs yapmadım hata koduda almıyorum DP kablosundan supelenmeye başladım.
Görüntü gittiği zaman arkadan ses geliyor mu? DP kablosu sistemi kitlemez. Siyah ekranda kalıyor demişsin çünkü. Kablo görüntüyü aktarmaz o kadar.
Doğru söylüyorsun dün o sesi yapmadığı için ondan şüpelendim kabloyu değiştirip deneyeceğim olmadı format atıp driverleri falan tekrar kurarım en son çare monitörün servise gitmesi![]()
Bazen tek tek uğraşmak yerine temiz kurulum yapmak ve her şeyi baştan kurmak en iyi çözüm oluyor fakat bu basit bir öneri olduğu için ilk önce uzun yolu tercih ediyoruz. Monitörü bir arkadaşına ver bir gün kullansın emin olmadan servise gönderme. Kafana takılanları dene sonuca veya çözüme ulaşırsan konunun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.