Monitör standı önerisi

Nawrocu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba masam dar olduğu için masamı biraz rahatlatmak amacıyla monitör standı almak istiyorum. Almak istediğim stant monitörüme uygun mu değil öğrenmek için bu konuyu açtım.

Monitör özellikleri: TUF Gaming VG279Q1R - Teknik Özellikler|Monitör|ASUS Türkiye

Almayı düşündüğüm stant bu monitöre uyar mı sizce? Eğer uymazsa 1500 TL'ye kadar bütçem var uygun kaliteli stant önerirseniz sevinirim.

Merhaba masam dar olduğu için masamı biraz rahatlatmak amacıyla monitör standı almak istiyorum. Almak istediğim stant monitörüme uygun mu değil öğrenmek için bu konuyu açtım.

Monitör özellikleri: TUF Gaming VG279Q1R - Teknik Özellikler|Monitör|ASUS Türkiye

Almayı düşündüğüm stant bu monitöre uyar mı sizce? Eğer uymazsa 1500 TL'ye kadar bütçem var uygun kaliteli stant önerirseniz sevinirim.

Attığınız ürün monitörünüz ile uyumlu. Sizin attığınız USB uzatma yeri olan versiyonu tablası biraz daha kalın içine USB girebildiğinden. Amazon linki de ince tablalı versiyon ikisinin de markası aynı North Bayou ürünü.

Attığınız ürün monitörünüz ile uyumlu. Sizin attığınız USB uzatma yeri olan versiyonu tablası biraz daha kalın içine USB girebildiğinden. Amazon linki de ince tablalı versiyon ikisinin de markası aynı north bayou ürünü.

Fiyat farkını verip amazondakinden almak mantıklı mıdır?

Ben amazondan F80 almıştım hala aktif olarak kullanıyorum gayet memnunum bu fiyata alınabilecek başka alternatif yok zaten.
ben ara sıra monitörü hareket ettirmek isterim film oyun veya yatış oturuş şeklime göre.. Elgotron adında markayı öneriyorlar çok hareket ettirmek için sorun yaratır mı? bilgi verir misinz? 21.5 inç monitörüm var

Ben ara sıra monitörü hareket ettirmek isterim film oyun veya yatış oturuş şeklime göre. Elgotron adında markayı öneriyorlar çok hareket ettirmek için sorun yaratır mı? Bilgi verir misinz? 21.5 inç monitörüm var.

İstediğin gibi çevirebilirsin hayat kalitemi arttırdı resmen 32 inch e kadar taşır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı