Monitör standı önerisi

Vontech alayım mı? Amazon hesabım yok?

@Nawrocu trendyoldan attığımı alamıyorum çünkü fiyat farkı var. Bende vontech markasınınkini alacağım sanırım north bayounun distribütörü bi fark yok yani.1175 TL'ye

Amazon'dan daha ucuz

Puanları da çok yüksek hoşuma gitti

Son düzenleme:
Vontech alayım mı? Amazon hesabım yok?

@Nawrocu Trendyol'dan attığımı alamıyorum çünkü fiyat farkı var. Bende vontech markasınınkini alacağım sanırım North Bayou'nun distribütörü bir fark yok yani. 1175 TL'ye.

Amazon'dan daha ucuz.

Puanları da çok yüksek hoşuma gitti.

Hesap açıp Amazon'dan al pişman etmez Amazon.

hocam selamın aleyküm

TUF Gaming VG279Q1R model monitörüm var stand almak istiyordum nb f80 almıştım fakat montalama bölümü display port girişini kapatıyor sen de aynı monitöre sahipmişsin zamanında stand alıp kullanmışsın hangi modeli kullandın ?​

hocam selamın aleyküm

@Nawrocu

Dosya Ekleri

• IMG_5968.jpeg
    IMG_5968.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Hocam selamünaleyküm.

TUF Gaming VG279Q1R model monitörüm var stant almak istiyordum NB F80 almıştım fakat montalama bölümü DisplayPort girişini kapatıyor sen de aynı monitöre sahipmişsin zamanında stant alıp kullanmışsın hangi modeli kullandın?​

Hocam selamünaleyküm.

@Nawrocu

Kutunun içinden çıkan DP'yı kullanıyorum kablonun çerçevesini kırdım ilk kabloyu taktım sonra standı. Amazon'daki ince ayaklı standı aldım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 20.05.43_ea966322.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 20.05.43_ea966322.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 62
Kutunun içinden çıkan DP'yı kullanıyorum kablonun çerçevesini kırdım ilk kabloyu taktım sonra standı. Amazon'daki ince ayaklı standı aldım.
@Nawrocu aldığın standın linkini paylaşma şansın olur mu monıtorler aynı aynı urunu alayım tam anlamadım ama (kutudan çıkan dp nin üstünde ortasında yuvarlak olan D harfi mi var)

Dosya Ekleri

• 1747157278194.png
    1747157278194.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 56

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı