Merhaba masam dar olduğu için masamı biraz rahatlatmak amacıyla monitör standı almak istiyorum. Almak istediğim stant monitörüme uygun mu değil öğrenmek için bu konuyu açtım.
VONTECH North Bayou Nb F80 Mnt01 17-30"lcd Led Monitör Tutucu Amortisörlü Monitör Standı Northbayou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Almayı düşündüğüm stant bu monitöre uyar mı sizce? Eğer uymazsa 1500 TL'ye kadar bütçem var uygun kaliteli stant önerirseniz sevinirim.
Merhaba masam dar olduğu için masamı biraz rahatlatmak amacıyla monitör standı almak istiyorum. Almak istediğim stant monitörüme uygun mu değil öğrenmek için bu konuyu açtım.
VONTECH North Bayou Nb F80 Mnt01 17-30"lcd Led Monitör Tutucu Amortisörlü Monitör Standı Northbayou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Almayı düşündüğüm stant bu monitöre uyar mı sizce? Eğer uymazsa 1500 TL'ye kadar bütçem var uygun kaliteli stant önerirseniz sevinirim.
Attığınız ürün monitörünüz ile uyumlu. Sizin attığınız USB uzatma yeri olan versiyonu tablası biraz daha kalın içine USB girebildiğinden. Amazon linki de ince tablalı versiyon ikisinin de markası aynı North Bayou ürünü.
Attığınız ürün monitörünüz ile uyumlu. Sizin attığınız USB uzatma yeri olan versiyonu tablası biraz daha kalın içine USB girebildiğinden. Amazon linki de ince tablalı versiyon ikisinin de markası aynı north bayou ürünü.
Üründe sıkıntı, eksik parça olursa Amazon iade konusunda daha rahat olur sizin için. Ama USB'ler işime yarar derseniz attığınız ürün de sıkıntı çıkarmaz mağaza puanı yüksek.
ben ara sıra monitörü hareket ettirmek isterim film oyun veya yatış oturuş şeklime göre.. Elgotron adında markayı öneriyorlar çok hareket ettirmek için sorun yaratır mı? bilgi verir misinz? 21.5 inç monitörüm var
Ben ara sıra monitörü hareket ettirmek isterim film oyun veya yatış oturuş şeklime göre. Elgotron adında markayı öneriyorlar çok hareket ettirmek için sorun yaratır mı? Bilgi verir misinz? 21.5 inç monitörüm var.