Monitör standı satılabilir mi?

ilkay kalfa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar. Garantiye gönderdiğim, değişim yapılan monitörün standı bende kaldı. Monitör AOC 24g2spu/bk modeli. Ergonomik olarak her şeye sahip. Neyse NB F80 almak istediğim için ve öylesine yer kapladığı için satmak istedim. Sizce satılır mı ve ne kadar fiyata gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satılır. VESA ölçüsünü ilana yazıp koy. 500-600 arası orijinal MSI monitörlerin standları satılıyor.

Satmayın zaten alıcısıda pek çıkmaz. Dursun kenarda.

Hocam yeni verilen monitörün de standı aynı özelliklere sahip. Ve masada fazla yer kaplıyor kaldırmam gerekiyor monitörü ve arada oyun da oynadığım için kaldırmak istemiyorum. Monitör kolu almak istediğim için de satsam daha iyi olur.

Reisim satsan kaça satarsın? Yaparsan bir güzellik düşünebilirim. Çünkü gerçekten çok fazla ihtiyacım var.

Hocamın attığı gibi birkaç ilan gördüm 1000-1500 TL civarı. Konuyu açmamın bir diğer sebebi de fiyat konusun da bilgim olmamasıydı. Yani şu anlık pek bir bilgim yok. Yine böyle 600-700 TL civarına satsam iyi olur.

Makul bir rakam yaz cidden alıcısı çıkıyor bazı şeylerin.
IMG_20260104_211925.jpg

Bu adamı tanıyorum. 1 yıl önce de aynı ilanı vardı, yeniden açmış. Pazarlık istediğimde yapmıyordu.

Pazarlık sünnettir o yüzden sıkıntı yok onda.

Peki param güven'de ile mi ilana koymalıyım.

Reisim satsan kaça satarsın? Yaparsan bir güzellik düşünebilirim. Çünkü gerçekten çok fazla ihtiyacım var.

Hocam sizin teklifiniz nedir?

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-pivot-plus-yukseklik-ayar-1292495262/detay/ ilana koydum. 600 TL'ye kadar düşmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı