Monitor kasaya hangi kablo ile bagliysa onu secArkadaşlar aldığım monitör bugün geldi yanında da CD geldi driver vs ama kurulum yaparken şöyle bir ekran çıktı karşıma hangisini seçeyim bilemiyorum bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
Hocam 3 tane HDMI var hangisi uyumlu nereden anlayacağımMonitor kasaya hangi kablo ile bagliysa onu sec
Monitorun marka modelini yazarmisin?Hocam 3 tane HDMI var hangisi uyumlu nereden anlayacağım
Samsung'un sitesinden bulup indirdim doğru olanı ama değişiklik olmadı çözünürlükte normal mi bu?
Hocam konsolda sanki hafif pikselli gibi o yüzden belki hata yapmışımdır diye düşünüyorumNeden monitör sürücüsü kurmak istiyorsun ? Çözünürlük sorunu varsa GPU sürücüsü yüklü olmayabilir. Yükleyip çözünürlüğü doğru olana çekin.
Samsung LC24F390FHMXUFMonitorun marka modelini yazarmisin?
En usten 2 nci olani kur hepsi ayni. Sadece yeni yazilim ciktikca uzerine eklemisler.Hocam konsolda sanki hafif pikselli gibi o yüzden belki hata yapmışımdır diye düşünüyorum
Samsung LC24F390FHMXUF
Teşekkürler hocam birde merak ettiğim bir şey var hazır kontrast netlik ayarları var mı acaba direk onları uygulayayım daha iyi olurEn usten 2 nci olani kur hepsi ayni. Sadece yeni yazilim ciktikca uzerine eklemisler.
Monitoru standart ayarlara cekersen fabrikasyon olarak en iyi duruma ayarlanmistir.Teşekkürler hocam birde merak ettiğim bir şey var hazır kontrast netlik ayarları var mı acaba direk onları uygulayayım daha iyi olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.