Monitör tavsiyesi

Çağdaş Çağ

Hectopat
Yer
Dünyanın Başkenti İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İktisatçı
Herkese selam arkadaslar,

Cok sükür kasamı topladım. Geriye görüntü almak kaldi. Topladigim kasa oyun odakli. Su an Asus XV228H monitoru almayi düsünüyorum. Sizin tavsiyeniz nedir? Baglanti konusunda da iyi olursa memnun olurum. Dvi kesin olsun mu yoksa hdmi is görür mü vb. seyler. BenQ alacaktim ama dün Eksen Bilgisayarla yüzyüze görüsmem sonucu vazgectim. Servisleri ve garantisi mechul biraz. Kimin baktigi belli degil anlayacaginiz. Asus'un servisi saglammis.

Simdiden tesekkürler :)
@BilgisayarKurdu

Önerisi olan yok mu?

1080p çözünürlükte 120hz'e kadar HMDI kablosunu kullanabilirsiniz. DVI ve HDMI hemen hemen aynı özellikte olan iki görüntü çıkış ve giriş birimi. HDMI aynı zamanda ses de taşıyabildiği için hoparlörlü bir monitör tercih etmeniz durumunda fazladan kablo bağlantısı yapmanıza gerek kalmaz.
Şu monitörü de düşünebilirsiniz:
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör

1080p çözünürlükte 120hz'e kadar HMDI kablosunu kullanabilirsiniz. DVI ve HDMI hemen hemen aynı özellikte olan iki görüntü çıkış ve giriş birimi. HDMI aynı zamanda ses de taşıyabildiği için hoparlörlü bir monitör tercih etmeniz durumunda fazladan kablo bağlantısı yapmanıza gerek kalmaz.
Şu monitörü de düşünebilirsiniz:
ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
Peki bu nasil sizce?

Asus VX238H 23" 1ms (Analog+Dvi+HDMI) Full HD LED Monitör Fiyatı

Güzel monitör, özellik olarak aynı diyebiliriz.
Hoparlörler biraz daha zayıf ve çerçeve biraz daha kalın gibi.
Özel bir nedeniniz yoksa VN biraz daha iyi bir model...

Güzel monitör, özellik olarak aynı diyebiliriz.
Hoparlörler biraz daha zayıf ve çerçeve biraz daha kalın gibi.
Özel bir nedeniniz yoksa VN biraz daha iyi bir model...
Hocam benim masaya sıgacak mı onu kestiremiyorum. Yoksa özel bir nedenim yok. Arti sizin önerdiginiz monitörde gaming modu da varmis. Benimkinde yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı