Monitör temizlemek için malzeme önerisi

• Konuyu başlatan MachL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.583
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitörümü mikrofiber bezle silerken çok titiz davransam bile iz kalıyor normal şartlarda çok belli olmasa bile gündüz ışık vurduğu zaman çok rahatsız ediyor, biraz bu konularda titiz biriyim.
İz kalmaması için spray vb. önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyaller.

Monitörümü mikrofiber bezle silerken çok titiz davransam bile iz kalıyor normal şartlarda çok belli olmasa bile gündüz ışık vurduğu zaman çok rahatsız ediyor, biraz bu konularda titiz biriyim.
İz kalmaması için spray vb. önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyaller.
Bende iki tane monitör var. İkisinde de aynı yöntemi uyguluyorum. Şu şekilde:

Islak mendilden 3-4 tane alıyorum birbirlerinden ayırmadan suyun altına tutuyorum. Kendi sıvısından kalmayasıya kadar yıkıyorum, daha sonra da azıcık sulu kalacak şekilde sıkıyorum.
Monitörü bu şekilde sildikten sonra temiz mikrofiber bez ile iyice kuruluyorum. Ne leke kalıyor ne toz. Tavsiye ederim.
Not: fazla sulu bırakma. silme işlemin zorlaşır.

Bir benzin istasyonundan aküler için saf su alın. Bu su hem saftır hem de iletken değildir. Beyaz sirkeyle aynı oranda karıştırıp, atlet türü pamuklu bir kumaşla silin. Tavsiyemdir.
Not: Bu işlemi yapmadan önce monitörün soğumasını bekleyin.

Son düzenleme:
Bir benzin istasyonundan aküler için saf su alın. Bu su hem saftır hem de iletken değildir. Beyaz sirkeyle aynı oranda karıştırıp, atlet türü pamuklu bir kumaşla silin. Tavsiyemdir.
Not: Bu işlemi yapmadan önce monitörün soğumasını bekleyin.
Dostum bir sıkıntı yaşıyorum da, monitörüm zaten temiz fakat yağlı gözüküyor. Beze az saf su koyup öyle temizlesem monitöre bir zararı olur mu? Sirke falan karıştırmadan.

Olur hocam, saf su hem zarar vermez hem de leke bırakmaz. Üstelik iletken de değildir.

Beyaz sirke orada yağ sökücü olarak görev yapıyor ama şart ta değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı