buradan öğrenebilirsin;
Download TIREAL TFT Test 1.1
DP ile bağlıyım diğer monitörü kapatayım öyle yapayım testitek monitör üzerinden bir dene istersen ve DP ve HDMI bağlantıları üzerinden de ayrı testler yap
diğer monitörü tamamen kapattım fişini çektim bağlantılarını söktüm tek monitör ile programa girdiğime sonuç yine aynı 6.61 ms sizde çıkan değer nedir ?tek monitör üzerinden bir dene istersen ve DP ve HDMI bağlantıları üzerinden de ayrı testler yap
Bu programın verdiği sonuç Hz değerinin Ms karşılığı, tepki süresiyle alakası yok.DP ile bağlıyım diğer monitörü kapatayım öyle yapayım testi
diğer monitörü tamamen kapattım fişini çektim bağlantılarını söktüm tek monitör ile programa girdiğime sonuç yine aynı 6.61 ms sizde çıkan değer nedir ?
Input lag ı da ölçemezsin programla maalesef, bu program 1000/Hertz değerini veriyor sadece.Program input lagı ölçüyor sanırım tepkime süresi bence de programla ölçülebilecek bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.