Monitör testi ne kadar sürer?

Merhaba,

Gaming monitör alırken mağazasındaki çalışanlarına monitörüm de ölü piksel testi dışında ne testleri yaptırılmalı ve ne kadar sürer?

Şimdiden teşekkür ederim :)
Ölü piksel dışında test yapacaklarını sanmam, mağazadan değil internetten düzgün bir siteden alın beğenmezseniz iade hakkınız olsun.

Vatan'dan alıyorsan büyük mağazadan al. Ben koruparktan almıştım yapmadılar bile. Nülifer mağazasında ise test yapıp verdiler kuzenime. İlkinde ölü piksel çıktı. Değiştirdiler başka monitörde herhangi gibi bir sorun çıkmadı.

@Patrixcs İstanbul alışveriş merkezinde bulunan Vatan computer gitmeyi düşünüyorum olur mu?
@200749 15 dakikada test bitiyor mu yani?
@Procon1337 Mağazadan alırsam test yaptırıp emin olurum. Test yapması basit ise eve gelince ürün kendim yaparım. İstanbul alışveriş merkezinde bulunan Vatan computer gitmeyi düşünüyorum ben. Ne yapmalıyım?

@Patrixcs İstanbul alışveriş merkezinde bulunan Vatan computer gitmeyi düşünüyorum olur mu?
@200749 15 dakikada test bitiyor mu yani?
@Procon1337 Mağazadan alırsam test yaptırıp emin olurum. Test yapması basit ise eve gelince ürün kendim yaparım. İstanbul alışveriş merkezinde bulunan Vatan computer gitmeyi düşünüyorum ben. Ne yapmalıyım?
Ben Vatan'dan aldığımda test yaparken yanlarında bulunmama izin vermediler, ilk açılan kutudakinde ölü piksel çıkmıştı değiştirmişlerdi, diğer testleri istemedim özellikle.

Ben Vatan'dan aldığımda test yaparken yanlarında bulunmama izin vermediler, ilk açılan kutudakinde ölü piksel çıkmıştı değiştirmişlerdi, diğer testleri istemedim özellikle.
Yanlarında neden olamıyorsun peki sebebi var mı?
Mağazaya gidip almazsam şimdi ölü pixel çıkmış bir monitörü yollarlar diye düşünüyorum ben. Ne yapmalıyım? Sipariş mi veriyim mağazaya gidip mi alayim.

Yanlarında neden olamıyorsun peki sebebi var mı?
Mağazaya gidip almazsam şimdi ölü pixel çıkmış bir monitörü yollarlar diye düşünüyorum ben. Ne yapmalıyım? Sipariş mi veriyim mağazaya gidip mi alayim.
Mağazadan alırsan ölü piksel olmaz diyelim, ama ghosting vs. olursa iade hakkın olmaz, veya direkt beklentilerini karşılamazsa da olmaz.

Anladım teşekkürler. Sadece ghosting nedir anayabileceğim şekilde basitçe açıklar mısınız son sorum olsun efendim :)
Hızlı ve hareketli sahnelerde nesnelerin arkasında bir gölge, hayalet görüntü kalıyor. Rekabetçi oyunlarda ciddi sıkıntı yapıyor bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı