Monitör tutucu nasıl çıkarılır?

Realics

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
ASUS ROG STRIX 380 Hz monitörüm var ekte linkini bırakıyorum.
Bu geldiğinde montajı şu şekildeydi tutucuyu ekranın arkasında çentikleri var tekde çıtçıtlıyorsun ve montaj tamamlanıyor.
Ama bunu çekmek istediğimde asla çıkmıyor hatta biraz daha güç uygularsam ekran paramparça olacak.
Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bir yerde damağı vardır muhakkak, sağına soluna bakabilir misin ben huawei kullanıyorum hemen arka kısımda yukarı doğru kaldırılan bir yer var onu kaldırınca geliyor.

Merhaba arkadaşlar.
Bu geldiğinde montajı şu şekildeydi tutucuyu ekranın arkasında çentikleri var tekde çıtçıtlıyorsun ve montaj tamamlanıyor.
Ama bunu çekmek istediğimde asla çıkmıyor hatta biraz daha güç uygularsam ekran paramparça olacak.
Bunun bir çözümü var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar.
Bunun bir çözümü var mı?
Arkasında düğme gibi birşey var ona basılı tutup yukarı çekince çıkıyor bi kontrol edin hocam hatta ss atabilirseniz dahada yardımcı olabilirim

Merhaba arkadaşlar.
Bunun bir çözümü var mı?
Arkasında düğme gibi birşey var ona basılı tutup yukarı çekince çıkıyor bi kontrol edin hocam hatta ss atabilirseniz dahada yardımcı olabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı