Monitör üzerinden port değiştirme

SerefKhrmn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bilgisayar+TV kullanım alanında bir monitör arıyordum ve en son bunda karar kıldım. Satın almadan önce form kullanıcılarının da fikir ve görüşlerine danışmak istedim.
Marka-Model&Genel özellikler
Asus MX279H
MX279H - Genel Bakış

Monitör hakkında yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Max. Bütçem ise 1.000 - 1.300 TL aralığındadır.

Full HD çözünürlük,
AH-IPS panel,
5ms tepkime süresi,
76hz yenileme hızı,
3W x 2 Stereo RMS hoparlör (with ASUS SonicMaster audio technology and ICEpower® | Bang & Olufsen technology),
gibi özellikler mevcut. Bence 1300tl bandında alınabilecek bir monitör ama oyun oynamayı sever biri iseniz 144hz yenileme hızına sahip modellere de bakmanızda fayda var. Fiyat olarak bu civarda olan 24", 144hz, 1ms bir monitörü çok rahat alabilirsiniz. Benim tercihim bu yönde olurdu, iyi sosyaller...

Full HD çözünürlük,
AH-IPS panel,
5ms tepkime süresi,
76hz yenileme hızı,
3W x 2 Stereo RMS hoparlör (with ASUS SonicMaster audio technology and ICEpower® | Bang & Olufsen technology),
gibi özellikler mevcut. Bence 1300tl bandında alınabilecek bir monitör ama oyun oynamayı sever biri iseniz 144hz yenileme hızına sahip modellere de bakmanızda fayda var. Fiyat olarak bu civarda olan 24", 144hz, 1ms bir monitörü çok rahat alabilirsiniz. Benim tercihim bu yönde olurdu, iyi sosyaller...
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Monitörün genel kullanım amaclarından biriside TV olduğu için ekran boyutuna önem veriyorum. 144HZ yenileme hızı olan, 27 inch monitör öneriniz var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı