Arkadaşlar selamlar. Online UPS alacağım fakat çok ses çıkardıkları için balkona yerleştireceğim. Monitör ve kasa için iki tane 10M Power kablosu alayım diyorum. Bu konuda bilgim yok ama sanırım kaliteli olanların iki ucu erkek ve dişi oluyor. Benim bulduğum modelin iki ucu da dişi. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? Ne alsam işimi görür mü yoksa kasa ve monitörün tükettiği güç değerleri burada da önemli mi? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
(Balkonda priz olmadığı için UPS'i balkonda 3'lü prize takacağım bu sorun çıkatır mı ?)
Online UPS olduğu için sesli çalışıyorlar bir de içlerinde çevirici olduğu için prizden gelen elektriği değil vermesi gereken elektriği verdikleri için prizi ona takıp elektriği oradan sisteme alsam sanki pek bir anlamı kalmazmış gibi geldi bana hocam.
Yok hocam. Arakablo zaten elektriği UPS üzerinden alacak sıkıntı olmaz. 10 metre Power kablosu da aynı bu da aynı. Endişelenmeyin. Online UPS daha iyi olur. Bizim fabrikada UPS odası var. Buradan her yere hat dağılıyor.
Yok hocam. Arakablo zaten elektriği UPS üzerinden alacak sıkıntı olmaz. 10 metre Power kablosu da aynı bu da aynı. Endişelenmeyin. Online UPS daha iyi olur. Bizim fabrikada UPS odası var. Buradan her yere hat dağılıyor.
Anladım hocamlar teşekkürler, normal bir uzatmalı priz işimi görecek o halde. Peki bir sorum daha olacak. Balkon da priz olmadığı için içeriden gelen normal bir üçlü priz var. UPS'i mecburen ona takacağım bu sizce UPS için bir sıkıntı oluşuturur mu?