Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #1 Sizce monitör yerine televizyon kullanmak mantıklı mı? Elimde 4K 51 inç televizyon var mantıklı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2021
Sizce monitör yerine televizyon kullanmak mantıklı mı? Elimde 4K 51 inç televizyon var mantıklı olur mu?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 18 Ocak 2021 #11 Gerkçek Bakanlığı dedi: Zaten oyunları kablosuz kolla oynayacağım onun dışında pek klavye mouse işim yok klavye mouse da kablosuz zaten o yüzdeb pek yakın olamayacağım ortalama arada 3-3, 5 metre olacak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... O yönden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama, 4K'da bilgisayarınızın performansını merak ettim. Artı 0 Eksi
Gerkçek Bakanlığı dedi: Zaten oyunları kablosuz kolla oynayacağım onun dışında pek klavye mouse işim yok klavye mouse da kablosuz zaten o yüzdeb pek yakın olamayacağım ortalama arada 3-3, 5 metre olacak sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... O yönden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama, 4K'da bilgisayarınızın performansını merak ettim.
KS KS Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #12 B.Toe.Sd dedi: Hz kaç ve hangi tür oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... 55" Q60t QLED 4K UHD Smart TVModel bu kaç Hz bilmiyorum sizce uygun olur mu? exTypen dedi: O yönden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama, 4K'da bilgisayarınızın performansını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi özellikleri istiyorsunuz ekran kartı, işlemci vb. Artı 0 Eksi
B.Toe.Sd dedi: Hz kaç ve hangi tür oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... 55" Q60t QLED 4K UHD Smart TVModel bu kaç Hz bilmiyorum sizce uygun olur mu? exTypen dedi: O yönden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama, 4K'da bilgisayarınızın performansını merak ettim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi özellikleri istiyorsunuz ekran kartı, işlemci vb.