Monitör Yerine Kullanılacak Televizyon Tavsiyesi

Utku Koçak

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (9.Sınıf)
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 2 aydır bir bilgisayar topluyorum, çoğunuz bıktınız sorularımdan :D, ancak son 2 gün kaldı sabredin arkadaşlar, yılbaşında Allah izin verirse alıyorum sistemi. Sistemi alıyoruz ancak bir şey eksik, hem monitör hem de televizyona ihtiyacımız var. Alacağım sistem 4000 TL, eski sistemimi babamın arkadaşına 1000 TL'ye satıp üzerine 3000 TL kredi çekerek 4000 TL'ye bir sistem alacağız. Topladığım bilgisayar 3500 TL oluyor, 500 TL'ye (biraz zorlarsam belki 100 TL fazla olabilir) en az 28 inç, 50 Hz üzeri televizyon almam lazım, belki sistem parçalarının daha ucuzunu bulabilirsiniz, çok zor bir şey ancak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alınacak yerler: (peşin olarak veya kapıda ödeme ile.)
  • Ekran kartı- Exa Bilgisayar
  • Kasa- İnventus
  • Anakart ve işlemci- Eksen Bilgisayar
  • Kalan parçalar- Vatan Bilgisayar
l0jGGb.png

31LZnA.png

BRPQ5g.png

12vWAj.png

Neden farklı farklı sitelerden alışveriş yapmayı seçtin?

Bunun yerine HDMI girişi olan bir monitör düşünmez misiniz? Uydu alıcınızı HDMI kablosu ile bağlayabilirsiniz monitöre.

Televizyonu da sisteme dahil etmem gerekiyor, babam bu bütçeye ikisini de almamı söyledi, bir şey yapamam :( . Farklı sitelerden alışveriş yapmam fiyatlardan dolayı, vatanda aynı ekran kartı 1450 TL.

hocam tamamen şahsi fikrimdir bu vestel beko arçelik olaylarına girme.ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti bunu boşuna dememişler ( beyaz eşya olarak alınabilir ama doğrudan elektronik televizyon vesaire hayatta almam )

hocam tamamen şahsi fikrimdir bu vestel beko arçelik olaylarına girme.ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti bunu boşuna dememişler ( beyaz eşya olarak alınabilir ama doğrudan elektronik televizyon vesaire hayatta almam )

O konuları çok araştırdım. Ekran kartı HDMI 2.0 olursa, televizyon 50Hz üzeri olursa sorun olmuyormuş.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı