Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 2 Nisan 2019 #21 FantastikTürk dedi: Bunun nedeni ekran kartı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... RAM, ve işlemci gayet yeterli ekran kartı artık yetersiz kalmaya başladı hatta yetersiz tamamiyle neredeyse
FantastikTürk dedi: Bunun nedeni ekran kartı olmayabilir. Genişletmek için tıkla... RAM, ve işlemci gayet yeterli ekran kartı artık yetersiz kalmaya başladı hatta yetersiz tamamiyle neredeyse
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 2 Nisan 2019 #22 Yeterli olmasıyla olmuyor, sisteminizdeki virüs gibi bir şey de buna neden olabilir. FPS'in düşük olması ayrı. Ben droplardan bahsediyorum.
Yeterli olmasıyla olmuyor, sisteminizdeki virüs gibi bir şey de buna neden olabilir. FPS'in düşük olması ayrı. Ben droplardan bahsediyorum.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 2 Nisan 2019 #23 FantastikTürk dedi: Yeterli olmasıyla olmuyor, sisteminizdeki virüs gibi bir şey de buna neden olabilir. FPS'in düşük olması ayrı. Ben droplardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yeni formattan geçti hocam.
FantastikTürk dedi: Yeterli olmasıyla olmuyor, sisteminizdeki virüs gibi bir şey de buna neden olabilir. FPS'in düşük olması ayrı. Ben droplardan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Daha yeni formattan geçti hocam.
R RapLord Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 122 2 Nisan 2019 #24 Lintos dedi: Daha yeni formattan geçti hocam. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem arkadaşların önerdiği o monitörleri almamaktır. 1ms gecikme hızı olmayan bir monitör alınmamalı ki hepsinde 1ms üstü. 75 hz şimdilik yeticektir ama ileride 144 hz geçmek.
Lintos dedi: Daha yeni formattan geçti hocam. Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem arkadaşların önerdiği o monitörleri almamaktır. 1ms gecikme hızı olmayan bir monitör alınmamalı ki hepsinde 1ms üstü. 75 hz şimdilik yeticektir ama ileride 144 hz geçmek.