Monitörde anlık görüntü kararıp gelmesi (Yazılım problemi)

Kneeaxer

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi geceler. Daha önce bu problem için bir konu daha açmıştım, maalesef sorun hala devam etmekte.
Problemim, oyun oynarken veya internette gezinirken monitör anlık iki defa kararıp geri geliyor. Bu esnada monitör tamamen kapanmıyor, kaldığı yerden devam ediyor.
Anlık kararma olayı ise şöyle. Nvidia Denetim Masası'nda çözünürlük değişirken veya ölçeklendirme değiştirirken monitör anlık gidip gelir iki defa. Aynen bu şekilde yaşadığım problem.
Bu olay sistemi değiştirdikten sonra oldu. Monitör ile ilgili bir problem olmadığı kesin. Daha önceki sistemde böyle bir şey yoktu.
Muhtemelen problem anakartın sürücülerinde. Bu rahatsız edici problemi nasıl çözebiliriz arkadaşlar?
Anakart modeli Gigabyte Z370 HD3P. Üretici firmanın sitrsindeki sürücülerini kullanıyorum. Intel Chipset Driver modeli "10.1.1.45" Yüklediğim diğer sürücüler, Intel ME, Intel RST, Realtek AUDIO ve Intel'in ethernet sürücüsü. Bunlardan hangisi acaba bu problemi yaşatıyor bana? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Cmos pili ile BIOS sıfırlasam düzeltebilir miyim? Ve cmos pilinden nasıl BIOS'u sıfırlayabilirim? Anakartın hangi bölümünde bilmiyorum.

İlgili bir video buldum, ekrandaki görüntü bu kadar fazla gidip gelmiyor ama aynen bu şekilde. Günde maksimum 10 defa böyle gidip geliyor. Genelde oyun içerisinde ve internette gezinirken mouse hareket ettirince oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Slm,bende de aynı sorun var ama sizinki kadar sık değil ama yinede son derece rahatsız edici bir durum.Çözemiyorum format attım sıfır güncel sürücüleri yükledim ama değişen bişey olmadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı