Merhabalar. Bir ay öncesinde GTX 1080, i7 8700, Gigabyte Z370 HD3P tabanlı bir kasa topladım. Performanstan oldukça memnunum fakat bir problemim var. Masaüstünde veya oyun içerisinde günde 5-6 defa monitörde anlık görüntü gidip geliyor. Oldukça canımı sıkıyor bu durum. Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı bilmiyorum.
Ayrıca şöyle bir anormal bir durum da var. Örneğin, internet üzerinden canlı yayın izlerken oyuna geçince canlı yayın kesiliyor. Tekrar alt+tab yaptığımda yayın devam ediyor. Devam etmesi lazım değil mi?
Sorunun monitörden olduğunu düşünmüyorum. Ondan önceki sistemde böyle bir problemim yoktu. Bu arada anakart sürücülerini üretici siteden indirdim.
Ayrıca şöyle bir anormal bir durum da var. Örneğin, internet üzerinden canlı yayın izlerken oyuna geçince canlı yayın kesiliyor. Tekrar alt+tab yaptığımda yayın devam ediyor. Devam etmesi lazım değil mi?
Sorunun monitörden olduğunu düşünmüyorum. Ondan önceki sistemde böyle bir problemim yoktu. Bu arada anakart sürücülerini üretici siteden indirdim.
Son düzenleyen: Moderatör: