Çözüldü Monitörde belirli renkler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Adam Levine

Hectopat
Monitörümde turkuaz veya mavi tonları gözükmüyor. Ölü piksel falan yok, sadece ekrana belirli tonlar geldi mi soluk mavi olarak gözüküyor.
Farkli bir renkte sıkıntı yok, her şey normal fakat bu tonlarda sıkıntı var.
Acaba ekran kartında mı bir problem var?
Aşağıda benim monitörden gördüğüm fotoyu ve fotonun orijinaline bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 51772324-5e87-4936-8b2c-7ddcead3bf28.jpg
    51772324-5e87-4936-8b2c-7ddcead3bf28.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 50
  • Cyan-HEX-Codes.jpg
    Cyan-HEX-Codes.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Ekran kartınız, ekran yazılımınız ve monitör ayarlarınızdan dolayı olabilir eğer mümkünse ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Eğer ayar yapmanıza rağmen değişmiyorsa sanırım panel ile ilgili bir problem olabilir. Yeni mi yaşanmaya başladı bu olaylar ne zaman fark ettiniz?
Ekran kartınız, ekran yazılımınız ve monitör ayarlarınızdan dolayı olabilir eğer mümkünse ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Eğer ayar yapmanıza rağmen değişmiyorsa sanırım panel ile ilgili bir problem olabilir. Yeni mi yaşanmaya başladı bu olaylar ne zaman fark ettiniz?

Çözüm

Evet yeni yeni olmaya başladı Max 1 ay. Ve dediğiniz üzeri ekran kartı yazılımında renk ayarlarını karıştırırken düzelttim sorunu. Fakat ayarları sıfıra çekince yine eskisi gibi oluyor, renk sıcaklık ayarını açmam gerekiyor düzelmesi için. Ekran kartım AMD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı