Monitörü ve kasayı servis gönderdiğimde bir şey yok dediler. Prizden ya da ben PC ve monitör güç kablolarini yanlış mi taktim?
Monitörü ve kasayı servis gönderdiğimde bir şey yok dediler. Prizden ya da ben PC ve monitör güç kablolarini yanlış mi taktim?
Herşey birebir ayni kullanildiValla çok karmaşık bir sorun, tamamen aynı kasa ve tamamen aynı kablo kullanıldıysa prizdedir sıkıntı.
E orada sıkıntı çıkarmıyorsa HDMI kablosu, burada çıkartıyorsa tek sorun priz olarak gözüküyor ama ne gibi bir sorun bilmiyorumHDMİ kablosunu değiştirin.
2 kere degiştirdim üstüne 2 üçlü priz deistirdimHDMİ kablosunu değiştirin.
Başka birinin prizine tak, Başka evde.2 kere degiştirdim üstüne 2 üçlü priz deistirdim
2 kere degiştirdim üstüne 2 üçlü priz deistirdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.