Monitörü ve kasayı servis gönderdiğimde bir şey yok dediler. Prizden ya da ben PC ve monitör güç kablolarini yanlış mi taktim?
Herşey sıfırdıEkran kartınızda sorun olmadığınıza emin misiniz? Değiştirdiğiniz kabloları sıfır kablolarlamı değiştirdiniz?
Güç kablosuyla alakası olması mantıksız, ekran kartı veya kablolarda sıkıntı vardır, en kötü psu yetmezliği vardır.Başka birinin prizine tak, Başka evde.
Ekran kartınızda sorun olmadığınıza emin misiniz? Değiştirdiğiniz kabloları sıfır kablolarlamı değiştirdiniz?
Arkadaşlar servis bir sorun bulamadıysa ekran kartında da kabloda da bir sıkıntı yok demek işte.Bence kabloyu mümkünse TV'ye bağla aynı çizgiler orada da çıkıyor mu bir bak.
Oyunu giriyorum yarim saat duruyom başliyor gelmeyebelki wallpaperın animasyonu olabilir sadece masaüstünde ikenmi oluyor
ramlede alakalı olabilir amaArkadaşlar servis bir sorun bulamadıysa ekran kartında da kabloda da bir sıkıntı yok demek işte.
Haa, şimdi anlaşıldı sorun. Ekran kartı kesinlikle. Servis 2 dk bakıp yolladıysa normal.Oyunu giriyorum yarim saat duruyom başliyor gelmeye
Arkadaşlar servis bir sorun bulamadıysa ekran kartında da kabloda da bir sıkıntı yok demek işt
Serviste sorun çikmadigi için değişim vermiyorBaşka bilgisayarla deneyin, belki bilgisayarın bileşenlerinde bir sorun vardır.
Başka kasada da aynı şekilde sıkıntı çıkartıyorsa servisten değişim isteyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.