Monitörde dikey çizgiler belirdi

cantekin07

Kilopat
Arkadaşlar bugün babam ile kavga ederken masaya sert bir şekilde vurdum. Babam da elektriği kesti bir anda. Bu ara bilgisayarım açıktı ve kapandıktan sonra açınca böyle bir şey ile karşılaştırdım. Siz bilenler sizce iç panel mi yenilemem gerek yoksa Flex kabloda mı sıkıntı var? Monitörün üzerine dokununca bir tane dikey pikseli yok ettim, o yüzden icimden bir umut ışığı doğdu. Babam Flex kablo diyor ama yine size sormak istedim ve sorununun ne olduğunu söyleyin lütfen, uyuyamıyorum.

IMG-20200910-WA0000.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun aynısı bende olmuştu. Sorun iç panelde, çizgiler yavaş yavaş ekranın soluna doğru yayılmaya başlıyor. Sonrasında ise o bölümlerden görüntü almamaya başlıyorsun. Sol taraf kapandıktan sonra aynı şekilde sağ taraf yavaş yavaş kararmaya başlıyor. Yaklaşık 10-14 gün içinde tamamen görüntü alamıyorsun. Tamire göndermek yerine sıfır almak zorundasın zaten monitöre ödediğin para iç panele ödediğin para ile denk neredeyse ekstra olarak çerçeveye para ödüyorsun. Tamir ettirmeye çalışmıştım çok fazla firma aramıştım fakat hepsi bana bu açıklamayı yapmıştı. Yeni bir monitör almak zorunda kalmıştım.

Bu sorunun aynısı bende olmuştu. Sorun iç panelde, çizgiler yavaş yavaş ekranın soluna doğru yayılmaya başlıyor. Sonrasında ise o bölümlerden görüntü almamaya başlıyorsun. Sol taraf kapandıktan sonra aynı şekilde sağ taraf yavaş yavaş kararmaya başlıyor. Yaklaşık 10-14 gün içinde tamamen görüntü alamıyorsun. Tamire göndermek yerine sıfır almak zorundasın zaten monitöre ödediğin para iç panele ödediğin para ile denk neredeyse ekstra olarak çerçeveye para ödüyorsun. Tamir ettirmeye çalışmıştım çok fazla firma aramıştım fakat hepsi bana bu açıklamayı yapmıştı. Yeni bir monitör almak zorunda kalmıştım.

Kanka monitörün sıfırı 1720 TL 27” 144Hz daha yollamadım garantiye pazartesi yollayacağım 1300-1500 TL civarı ücret çıkarırlarsa yaptırmayı düşünüyorum çünkü bu fiyata daha iyisini bulamam çok aktif kullanıyorum bilgisayrı o yüzden çok geç kalmamam lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı