Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.105 Çözümler 1 17 Ağustos 2018 #1 Bir anda cikti ekranin sağ tarafında. Bunlar nasıl geçer ya da geçer mi? Biraz bilgi verin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2018
A Atlantis1. Decapat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #2 Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor.
KS KS Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.105 Çözümler 1 17 Ağustos 2018 #3 Atlantis1. dedi: Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Panel ne oluyor acaba bilmiyorum da bi foto atsan internetten bulup ? Lütfen bi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Atlantis1. dedi: Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bunu Crt monitörinki ile degistirsem ne olur ? Son düzenleme: 18 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
Atlantis1. dedi: Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Panel ne oluyor acaba bilmiyorum da bi foto atsan internetten bulup ? Lütfen bi bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Atlantis1. dedi: Konuyla ilgili arkadaşlar daha açık ve net bilgi verebilir ama tahminen senin paneli değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben bunu Crt monitörinki ile degistirsem ne olur ?