Çözüldü Monitörde DVI boşluğuna DVI portu takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimozturk

Hectopat
Merhabalar.

Yakın zamanda yeni bir sistem aldım ve aldığım sistemin ekran kartında DVI, HDMI, DisplayPort çıkışları var. Kullanmak istediğim monitör eski olduğu için VGA çıkışı ile birlikte bir DVI "boşluğu" bulunuyor. Bu kısmı bir DVI portu haline getirebilir miyiz? Veya onun yerine HDMI to VGA gibi dönüştürücüler kullanmak mantıklı mı? Cevaplar için teşekkürler.

64e872f8-628b-4fd8-9cae-294cfe2dbaf7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzgün lehim yapılırsa çalışır diye tahmin ediyorum. Gereksiz ve çalışmayan parça olmaz bu mühendisliğin altın kuralıdır. Tabi içine açıp devre kartına bakmak da yarar var. Dönüştürücü gecikmeye sebep oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemem ama benim tavsiyem dönüştürücü almanız olur. İçini açıp lehim yapmak falan riskli iş. Teknik servise götürürseniz onlar belki düzgün bir şekilde yaparlar ama dönüştürücü fiyatından daha pahalıya denk gelir.
Düzgün lehim yapılırsa çalışır diye tahmin ediyorum. Gereksiz ve çalışmayan parça olmaz bu mühendisliğin altın kuralıdır. Tabi içine açıp devre kartına bakmak da yarar var. Dönüştürücü gecikmeye sebep oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemem ama benim tavsiyem dönüştürücü almanız olur. İçini açıp lehim yapmak falan riskli iş. Teknik servise götürürseniz onlar belki düzgün bir şekilde yaparlar ama dönüştürücü fiyatından daha pahalıya denk gelir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı