Monitörde DVI, Ekran Kartında HDMI ve DP Olması

Berkan B.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2500 tl'ye pc topladım. Her şey tamam fakat bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Şimdi benim monitörümde dvi çıkışı var ama dönüştürücü olarak ve vga onu zaten kullanmayacağım ekran kartıma gelince yine dvi çıkışı var fakat o da dönüştürücü olarak mevcut aynı zamanda ekran kartımda hdmi ve de displayport çıkışları da var. Şimdi ben hangi aparatı almam gerekiyor bu sorunu çözmek için ve hangi bağlantı kablosunu alsam daha uygun olur? Şimdiden teşekkürler.

Fakat arkadaşlar dvi kablo bağlamamla olmuyor çünkü monitörümde ve ekran kartındaki çıkış dvi-i dual burada karışıyor olay.

Bu dönüştürücü işini görecektir. HDMI to DVI-i olarak arama yap. :)

Dosya Ekleri

• hdmi-m-to-dvi-i-fm-adapter.jpg
    hdmi-m-to-dvi-i-fm-adapter.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 292
Dostum yardımların için teşekkür ediyorum fakat senin bahsettiğin ürün dvi-d bana lazım olan dvi-i işte biraz karışık bir durum işin içinden çıkamadım.

Aynen yazdığın gibi metalin etrafında 4 adet pin daha var dvi-i hem analog hem dijital olarak geçiyormuş monitörümde ve ekran kartımdaki 2 girişte dvi-i normal dvi kablosu burada çalışmaz dedikleri için bende kablo satın almadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı