C Cyrix1 Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 1440x900 bir ekranım var. Mouseyi hareket ettirmesem bile arkasında 3 tane yansıması oluyor acaba bu ghosting mi yoksa ekran kartında mı arıza var?
1440x900 bir ekranım var. Mouseyi hareket ettirmesem bile arkasında 3 tane yansıması oluyor acaba bu ghosting mi yoksa ekran kartında mı arıza var?
KS KS C Cyrix1 Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 Paper.C dedi: Hocam resimle gösterseniz daha doğru bir şey söyleyebiliriz. Görmeden yorum yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman telefonu şarj ediyim fotoğrafını atacam buraya. Böyle hocam. Dosya Ekleri IMG_0135.jpg 210,4 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Hocam resimle gösterseniz daha doğru bir şey söyleyebiliriz. Görmeden yorum yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman telefonu şarj ediyim fotoğrafını atacam buraya. Böyle hocam.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 2 Mayıs 2023 #12 Cyrix1 dedi: O zaman telefonu şarj ediyim fotoğrafını atacam buraya. Böyle hocam. Genişletmek için tıkla... Ghosting bulunuyor maalesef. Artı 0 Eksi
Cyrix1 dedi: O zaman telefonu şarj ediyim fotoğrafını atacam buraya. Böyle hocam. Genişletmek için tıkla... Ghosting bulunuyor maalesef.
KS KS C Cyrix1 Decapat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #13 Sad Frog dedi: Ghosting bulunuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim için ghosting olması daha iyi hocam aman diyeyim ekran kartında bir arıza olmasın. Monitörü 2.el 500 TL'ye almıştım . Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sad Frog dedi: Ghosting bulunuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Benim için ghosting olması daha iyi hocam aman diyeyim ekran kartında bir arıza olmasın. Monitörü 2.el 500 TL'ye almıştım . Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #14 Hayırlı olsun hocam 500 TL iyi fiyatmış. Bu olaya ghosting değil overshoot deniyor benim bildiğim kadarı ile ghostingde arkada siyah iz kalıyor şeklinde biliyorum resimde siyah iz göremedim. Artı 0 Eksi
Hayırlı olsun hocam 500 TL iyi fiyatmış. Bu olaya ghosting değil overshoot deniyor benim bildiğim kadarı ile ghostingde arkada siyah iz kalıyor şeklinde biliyorum resimde siyah iz göremedim.
Sad Frog Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 3 Yer İstanbul 2 Mayıs 2023 #15 Paper.C dedi: Bu olaya ghosting değil overshoot deniyor benim bildiğim kadarı ile ghostingde arkada siyah iz kalıyor şeklinde biliyorum resimde siyah iz göremedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arkada siyah iz kalan black smearing oluyor. Overshoot daha çok şuna benziyor: Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Bu olaya ghosting değil overshoot deniyor benim bildiğim kadarı ile ghostingde arkada siyah iz kalıyor şeklinde biliyorum resimde siyah iz göremedim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam arkada siyah iz kalan black smearing oluyor. Overshoot daha çok şuna benziyor: