A Ats5050 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #1 Merhaba. Ekranda sizce ghosting var mı? Görünüyor diyen de var yok diyen de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG_7150.jpeg 134,8 KB · Görüntüleme: 22 IMG_7147.jpeg 135,6 KB · Görüntüleme: 20 IMG_7146.jpeg 446 KB · Görüntüleme: 19 IMG_7145.jpeg 433,5 KB · Görüntüleme: 21 IMG_7144.jpeg 585,8 KB · Görüntüleme: 18 IMG_7143.jpeg 433,8 KB · Görüntüleme: 15 IMG_7141.jpeg 353,5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba. Ekranda sizce ghosting var mı? Görünüyor diyen de var yok diyen de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LiXR Hectopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.404 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte) İşlemci = Ryzen 5 7500F Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5 Anakart = Gigabyte A620m s2h Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 28 Ocak 2026 #2 Pek anlamam ama var sanırsam.
A Ats5050 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #3 @bluerr
phox Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #4 Telefondan kaynaklı olabilir.
bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 11.568 Makaleler 11 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #5 Ats5050 dedi: Merhaba. Ekranda sizce ghosting var mı? Görünüyor diyen de var yok diyen de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Videodaki gibi çekin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ats5050 dedi: Merhaba. Ekranda sizce ghosting var mı? Görünüyor diyen de var yok diyen de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Videodaki gibi çekin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Ats5050 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #6 phox dedi: Telefondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Varmı hocam sizce videoda attım bluerr dedi: Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Videodaki gibi çekin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video attım hocam ama kaç hz ayarlayım ekranda @bluerr
phox dedi: Telefondan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Varmı hocam sizce videoda attım bluerr dedi: Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Videodaki gibi çekin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video attım hocam ama kaç hz ayarlayım ekranda @bluerr
bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 11.568 Makaleler 11 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #7 Ats5050 dedi: Var mı? Hocam sizce videoda attım. Video attım hocam ama. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız videodan siz bir şey anlayabiliyor musunuz? Ben hiçbir şey göremiyorum. Paylaştığım videodaki gibi UFO'yu takip etmeniz lazım.
Ats5050 dedi: Var mı? Hocam sizce videoda attım. Video attım hocam ama. Genişletmek için tıkla... Paylaştığınız videodan siz bir şey anlayabiliyor musunuz? Ben hiçbir şey göremiyorum. Paylaştığım videodaki gibi UFO'yu takip etmeniz lazım.
A Ats5050 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #8 bluerr dedi: Paylaştığınız videodan siz bir şey anlayabiliyor musunuz? Ben hiçbir şey göremiyorum. Paylaştığım videodaki gibi UFO'yu takip etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Kaç hz ayarlıyayım ekranı
bluerr dedi: Paylaştığınız videodan siz bir şey anlayabiliyor musunuz? Ben hiçbir şey göremiyorum. Paylaştığım videodaki gibi UFO'yu takip etmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Kaç hz ayarlıyayım ekranı
bluerr Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 11.568 Makaleler 11 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #9 Ats5050 dedi: Varmı hocam sizce videoda attım Video attım hocam ama kaç hz ayarlayım ekranda @bluerr Genişletmek için tıkla... 300hz ve 320hz iki ayrı video atın. Overdrive off ve standart olacak şekilde test edin.
Ats5050 dedi: Varmı hocam sizce videoda attım Video attım hocam ama kaç hz ayarlayım ekranda @bluerr Genişletmek için tıkla... 300hz ve 320hz iki ayrı video atın. Overdrive off ve standart olacak şekilde test edin.
A Ats5050 Decapat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2026 #10 bluerr dedi: 300hz ve 320hz iki ayrı video atın. Overdrive off ve standart olacak şekilde test edin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bilmediğim için nereden ayarlanıyor Ktc 300 hz h27e6
bluerr dedi: 300hz ve 320hz iki ayrı video atın. Overdrive off ve standart olacak şekilde test edin. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bilmediğim için nereden ayarlanıyor Ktc 300 hz h27e6