Monitörde ghosting var mı?

• Konuyu başlatan Ats5050
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 294
Çok benzer olur. Monitör ısındıkça daha çok hızlanır, bu yüzden testler monitör sıcakken yapılıyor.

MSI da benzer bir monitör çıkarmıştı zamanında. Yüksek Hz, yüksek renk gamutu, yüksek parlaklık ve yüksek kontrast oranı sunuyordu. Bakın ghosting testine biraz ghosting var. Bundan normali yok, hızlı panellerin bir çoğu düşük ölçüm verilerine sahip. O modeli de stok buldukça sık sık öneriyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2649183

evet var hocam belli. teşekkür ederim.o zaman hayırlı olsun diyelim siz bilgi vermeseniz iade edecektim.

evet var hocam belli. teşekkür ederim.o zaman hayırlı olsun diyelim siz bilgi vermeseniz iade edecektim.
Hızına değil görüntüsüne bak sen, memnun oldun mu görüntüsünden? Eğer olmadıysan başka model önereyim. Önemli olan görüntü, bu modeller hız bakımından rahatsız etmez.

beğendim evet fiyat ve performans olarak renk ve görseller şuan çok güzel şu saatten sonra bana da sorsalar ktc27e6 kesinlikle öneririm. Ama maalesef pc yeni kurdum içi boş oyun vs yok wifi ile sadece testleri yaptım.

Hızına değil görüntüsüne bak sen, memnun oldun mu görüntüsünden? Eğer olmadıysan başka model önereyim. Önemli olan görüntü, bu modeller hız bakımından rahatsız etmez.
başka hangi monitör öneriniz olurdu.

Evet görmüştüm ama Amazon’da satışı olmadığı için almadım. Amazon şartsız iade alıyor gönderici olduğu ürünü satıcı farklı da olsa aldık artık pişman etmez diye umuyorum sizde önerileriniz içinde olduğu için biraz rahatlattı.

Evet görmüştüm ama Amazon’da satışı olmadığı için almadım. Amazon şartsız iade alıyor gönderici olduğu ürünü satıcı farklı da olsa aldık artık pişman etmez diye umuyorum sizde önerileriniz içinde olduğu için biraz rahatlattı.
Bilgileriniz için tekrardan teşekkür ederim sıkılmadan cevapladınız. Maalesef test hakkında bilmeyenler ghosting aşırı Ktc şaşırtmadı gibi yorumlar geliyor attğım videoda :)

Son düzenleme:
Bilgileriniz için tekrardan teşekkür ederim sıkılmadan cevapladınız. Maalesef test hakkında bilmeyenler ghosting aşırı KTC şaşırtmadı gibi yorumlar geliyor attğım videoda :)

Herkes bir ağızdan konuşur, önemli olan ne kadar yaptığı ve fiyatına göre sunduğu performans. Mesela M27Q2 qd de ortalamanın altında görüntü doğruluğuna sahip. Renk sıcaklığı, renk doğruluğu, gama takibi vs kötü çıkıyor. Ama çöp seviyesinde değil ve diğer alanlarda çok başarılı. Eğer hem çok hızlı, hem yüksek Hz, hem çok parlak, hem çok canlı, hem siyahları siyah bir monitör arıyorsan böyle bir LCD monitörü TR de kolay kolay bulamazsın. H27e6 en dengeli seçeneklerden birisi, bir sürü incelemesi var açıp okuyabilirsin, diğer modellerle kıyaslayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı