Monitörde görüntü bozulmaları

Zekee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 3600XT
Anakart: Asus TUF B450M Plus Gaming
Ekran Kartı: msi gtx 1650
Ram: 2x8GB 3600mhz DDR4 CL16 gskill
Depolama: 240gb SSD 1TB 7200rpm Hard Disk
Monitör: Samsung (modeli hatırlamıyorum) 1ms 60-72hz
Meslek
öğrenci
Monitör daha 1 haftalık sileyim dedim tüm fişleri çektim camsil ile sildim. Bir açtım, ekran böyle. Bunun nedeni nedir, nasıl düzelir? Ayrıca monitör görüntü arama kısmında bile böyle yani PC'de veya kabloda sıkıntı yok.
WhatsApp Image 2020-08-22 at 23.02.35.jpeg

Umarım camsili monitöre değil beze sıkmışsınızdır. Görünüşe göre panelin içine veya coflara camsil kaçmış gibi.

Yapabileceğin tek şey monitörü bir süre kullanmamak. Camsil uçucu bir maddedir 1-2 gün içinde kuruyarak düzelebilir.

Umarım camsili monitöre değil beze sıkmışsınızdır. Görünüşe göre panelin içine veya coflara camsil kaçmış gibi.

Yapabileceğin tek şey monitörü bir süre kullanmamak. Camsil uçucu bir maddedir 1-2 gün içinde kuruyarak düzelebilir.
inşallah düzelir teşekkürler

Eğer monitöre sıvı sızdıysa, sıvı ışığın kırılmasını sağlayan bir madde olduğundan, böyle bir sorun yaratmış olabilir. Bir süre bekleyip denemeniz gerek. Ama ne kadar bir süre onu bilemem. :)
Ben monitöre parmakla dokunmaya bile tereddüt ederken sen camsil sıkmışsın tebrikler. Büyük cesaret. :) Geçmiş olsun. Umarım sıvının kurumasıyla düzelir.

Eğer monitöre sıvı sızdıysa, sıvı ışığın kırılmasını sağlayan bir madde olduğundan, böyle bir sorun yaratmış olabilir. Bir süre bekleyip denemeniz gerek. Ama ne kadar bir süre onu bilemem. :)
Ben monitöre parmakla dokunmaya bile tereddüt ederken sen camsil sıkmışsın tebrikler. Büyük cesaret. :) Geçmiş olsun. Umarım sıvının kurumasıyla düzelir.
inşallah :)
Benim gibi böyle mallıklar yapan olursa diye söylüyorum 1 günde falan geçiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı