Monitörde görüntü titriyor

NeeK

Centipat
Dostlar selam, monitörümde şöyle bir sorun var. Titriyor gibi oluyor oyuna girince ekran falan kayıyor okunamıyor yazılar, resimlerle anlatmaya çalıştım. İlk başta hiçbir şey yoktu sonra aniden hafif olmaya başladı ve artmaya devam ediyor sizce sorun nedir? HDMI to VGA kullanıyorum ama dönüştürücüsüz olarak direkt VGA to VGA olan bir PC'de denedim yine arızalı görüntü veriyor monitör. Farklı VGA kablosu da taktım. Anlayacağınız sorun kasada değil monitörde ne gibi bir sıkıntı olabilir sizce?

Dosya Ekleri

• 1668099888162.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 53
  • 314455128_1310309276467474_1899727733788362556_n.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
hocam mönitörün hz ayarını değiştirin olmazsa prizden kaynaklı bir sorun olabilir şebekeye bağlıysa çıkarın başka bir prize takın o da olmazsa sürücüleri(Özellikle ekran sürücüsünü) güncelleyin hocam ekranda titremeler oldugu anda görev yöneticisini açın görev yönetici titremşyor ama ekrandaki site veya uygulama hala titriyorsa site ya da uygulamayı yniden kurun olmazsa söyleyin hocam başka yöntemler de buluruz

Saygılar hocam öneriler için teşekkür ederim. Monitördeki sorunu anlamak adına bilgisayarcıya götürdüm orada farklı bir prize falan da taktım yani. Görev yöneticisinde de titriyor görüntü. Götürdüğüm dükkanda bana monitörde arıza var bir şeyler patlamış gibi bir şey söyledi. Bayağı da bir para istedi ben başka bir yolu var mıdır diye bakıyorum aslında.

İyi Akşamlar hocam 2 gün sonra yazıyorum kusura bakmayın Ailem kullanmama izin vermedi maalesef Özür diliyorum.Hocam acaba ekran kartından kaynaklı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum youtube’dan veya Google’dan da araştırabilirsiniz isterseniz ama maalesef kur vs. Olsun her şey tavan fiyatta tamirlerde pahalandı en kötü ihtimalle tamire verecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…