Monitör de hem HDMI hem VGA girişi var kasamda ise sadece HDMI girişi var HDMI kablosunu kasaya ve monitöre bağladım fakat görüntü gelmedi monitör de ki VGA kısmını doldurmadıgim için mi böyle oldu?
Monitör de hem HDMI hem VGA girişi var kasamda ise sadece HDMI girişi var HDMI kablosunu kasaya ve monitöre bağladım fakat görüntü gelmedi monitör de ki VGA kısmını doldurmadıgim için mi böyle oldu?
fotoğraf attım özür dilerim çok anlamıyorum bu bilgisayar işlerindenFotoğraf atar mısınız kabloyu kasanın tam neresine taktınız? Ve ayrıca hem VGA hem HDMI girişini takmanıza gerek yok ekran kartınızda hangi girişten varsa onu takacaksınız.
Fotoğraf attım özür dilerim çok anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden.
Ekran kartınızın fanları dönüyor mu ilk başlattığınızda ya da ekran kartınızın harici besleme kablosunu taktınız mı?
onlar ilk açtıgında döner sonra durur. siz ekran kartını tam çekip atar mısınız karşı taraftanEkran kartı fanlari dönmüyor
evet ilk açtığım zaman dönüyor sonradan duruyoronlar ilk açtıgında döner sonra durur. siz ekran kartını tam çekip atar mısınız karşı taraftan
muhtemelen sorun hdmi kablosunda. kabloyu değiştirip deneyinevet ilk açtığım zaman dönüyor sonradan duruyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.