Monitörde kenarlarda oluşan tozlanma zarar verir mi?

O biriken tozları çıkartmanın en iyi yolu tıraş fırçasıdır. Küçük boyları var İnce telli, orta sertlikte onunla çıkarırsın. Ben tıraş fırçasıyla klavye araları, fan araları, ekran kartı fanları hepsini bu küçük boy orta yumuşaklıkta bir tıraş fırçası yardımıyla kolayca alıyorum. Tabi fırçayı normal amacıyla kullanma tek amacın toz almak olsun.
images (3).jpeg
 
O biriken tozları çıkartmanın en iyi yolu tıraş fırçasıdır. Küçük boyları var İnce telli, orta sertlikte onunla çıkarırsın. Ben tıraş fırçasıyla klavye araları, fan araları, ekran kartı fanları hepsini bu küçük boy orta yumuşaklıkta bir tıraş fırçası yardımıyla kolayca alıyorum. Tabi fırçayı normal amacıyla kullanma tek amacın toz almak olsun.Eki Görüntüle 2180485
hocam oraya sokunca çıkmazsa iğneyle almanın bir zararı olurmu?
 
Marketlerde satılıyor kaliteli birşey al ama bazıları o kadar dandik oluyor ki eline sürünce bile tel tel yuvalarından dökülüyor. Bunu markette denersin sağlamca asıl tellerini eline kıl tanesi gelmiyorsa onu al.

hocam oraya sokunca çıkmazsa iğneyle almanın bir zararı olurmu?
İğne riskli biraz ekrana batırırsan ölü pixel oluşturabilirsin. En sağlamı tıraş fırçası alman olur o kadar inceki tıraş fırçası telleri iğneden belki 10 kat incedir her türlü dar yerdeki tozu çıkarır.

Evinizde belki vardır aile üyelerine sorun tıraş fırçası var mı diye.
 

Geri
Yukarı