Monitörde mavi ekran sorunu

DenizDS

Hectopat
Uzun süredir bozuk olan monitörümü(yaklaşık 1.5 sene)bilgisayarımı çok aktif kullanmadığım için değiştirme gereği duymamıştım. Bugün değiştirdikten sonra kasanın başlat düğmesine dokunduğumda başta Windows ekranı gelip ondan sonra kendini mavi bir ekrana bırakıyordu. Bilgisayarı halihazırda 1.5 sene hiç kullanmamış olduğum için epeyce bir tozlanmış bundan önceki 1 2 sene de hiç temizlememiştim içini, içini açıp temizledikten sonra bir daha denedim ancak yine aynı sorunla karşılaştım. RAM'leri takıp çıkarttım ancak yine aynı sorun, bugün fark ettiğim üzere de açıldıktan sonra kendi kendini bir anda kapatmaya başlamış sonra yeniden kendini çalıştırmaya başlıyor sorun neyden kaynaklıdır sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_20200113_180721.jpg
    IMG_20200113_180721.jpg
    696,8 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_20200113_180913.jpg
    IMG_20200113_180913.jpg
    451,5 KB · Görüntüleme: 42
Açıkçası yaklaşık 1.5 hiç kullanmadım ondan önce de 1 sene sınavım var diye girmemiştim,yani 2.5 senedir dokunmadım klavyeye bile ve özellikleri hakkında geniş çaplı bir bilgim yok ancak bulmaya çalışacağım.
Yani çok iyi bir sistem değil onu biliyorum şuana göre düşük seviye bir sistem olarak kalıyor LoL gibi bir oyunu bile orta ayarlarda 50-60 fps ile oynatıyordu o zamanlar
Bilgisayar HP Compaq 6300 Pro SFF
Bildiğim kadarı ile bir düzenlenme yok içerisinde
+

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı