Öncelikle, iyi günler veya iyi akşamlar. Yaklaşık 1 aydır devam eden ve 6 kere başıma gelmiş bir hata bu. Bazen oyun oynarken, bazen internette gezinirken, monitörüm (Dell G2722HS) aniden siyah ekran veriyor bir süre sonra no DP Signal yazan bir hata görüyorum ve monitörüm standby moduna geçiyor. Farklı bir DP kablosuyla da denedim, görüntü gelmiyor, bir fark olmuyor. Bu hata yaşanırken Discord aramasında arkadaşımı duyabilirken, o benim sesimi duyamıyordu. Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyordum, ne kadar beklersem bekleyeyim düzelmiyordu. Hatanın 2. 3. ve 4. tekrarlanışında ekran kartı sürücüm silinmişti, DDU ile silip yeniden yüklediğim de sürücü silinme sorunu ortadan kalktı. CrystalDiskInfo uygulaması üzerinden disk kontrolü yaptığım zamanda sistemimin kurulu olduğu 240 GB'lik SSD'nin sağlığının %46 derecesine indiğini gördüm (şu anda %45), 1 TB'lık HDD'mde ise bir sorun yoktu. 5. tekrarlanıştan sonra sorunun PCI-e portunda olduğunu düşünerek ekran kartımı yerinden söküp geri taktım ve 1 hafta boyunca bu hata ile karşılaşmadım, 30 dakika önce oyun oynarken tekrar yaşandı. Hata herhangi bir göstergesi olmadan aniden ve tamamen rastgele anlarda yaşanıyor. O yüzden test etme şansım olmuyor. Ben sorunun ya SSD diskimde ya da PSU'mun (kasa ile birlikte gelen 650W 80+ Bronze) yetersiz olduğundan dolayı yaşandığını düşünüyorum. Şu anda hatırladığım bütün ayrıntılar bu kadar, daha fazla detay sorabilirsiniz, belki siz sorunca aklıma gelir. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Yanıtlarınızı bekliyorum.