Merhaba değerli arkadaşlar. 12 Kasım'da bizzat aldığım 27 inç 2K monitör de böyle bir şey gözüme çarptı bilmiyorum tam nedir? Sorum şu sıkıntı yapar mı acaba pek göze batmıyor sanki. Resimlerini ekledim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1 Gigabyte 27 inc G27qc a 165Hz 1ms 2X HDMI DP 2xusb tam model ismi böyle aldığım monitörün.
Anladım hocam kötü birşey mi acaba? Çok rahatsız etmiyor aslında beni kargo vs uğraşmak istemiyorum bide kafama takıldı böyle kullansam sorun olur mu diye bilemedim.
Anladım hocam kötü bir şey mi acaba? Çok rahatsız etmiyor aslında beni kargo vs uğraşmak istemiyorum bir de kafama takıldı böyle kullansam sorun olur mu diye bilemedim.
Keşke konuyu görmeseydim benim de kafama takıldı ama en iyisi idare edebiliyorsanız kutusu falan varsa yollayın bende kutu bile yok kutu bulmakta lazım.
Keşke konuyu görmeseydim benim de kafama takıldı ama en iyisi idare edebiliyorsanız kutusu falan varsa yollayın bende kutu bile yok kutu bulmakta lazım.
Ekran kartı demonte verdiler hassas diye. Bende hiç anlamam bu işlerden falan ama taktım ama doğrumu taktım acaba bilmiyorum. Ekranda görüntü geliyor mafia 2 yükledim oynadım biraz nasıl doğru takıp takmadığı anlayabilirim ekran kartını acaba yüzde yüz takılıp takılmadığını.