Monitörde ölü piksel mi var?

ahmedemirel

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Gi
Merhaba değerli arkadaşlar. 12 Kasım'da bizzat aldığım 27 inç 2K monitör de böyle bir şey gözüme çarptı bilmiyorum tam nedir? Sorum şu sıkıntı yapar mı acaba pek göze batmıyor sanki. Resimlerini ekledim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1 Gigabyte 27 inc G27qc a 165Hz 1ms 2X HDMI DP 2xusb tam model ismi böyle aldığım monitörün.

Dosya Ekleri

• IMG-20221118-WA0006.jpeg
    IMG-20221118-WA0006.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG-20221118-WA0004.jpeg
    IMG-20221118-WA0004.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 226
  • IMG-20221118-WA0008.jpeg
    IMG-20221118-WA0008.jpeg
    197 KB · Görüntüleme: 223
Anladım hocam kötü bir şey mi acaba? Çok rahatsız etmiyor aslında beni kargo vs uğraşmak istemiyorum bir de kafama takıldı böyle kullansam sorun olur mu diye bilemedim.

Keşke konuyu görmeseydim benim de kafama takıldı ama en iyisi idare edebiliyorsanız kutusu falan varsa yollayın bende kutu bile yok kutu bulmakta lazım.

Keşke konuyu görmeseydim benim de kafama takıldı ama en iyisi idare edebiliyorsanız kutusu falan varsa yollayın bende kutu bile yok kutu bulmakta lazım.
2 yıl mı oluyor garantisi bunların genelde baktım çoğalıyor ozaman gönderirim diye düşünüyorum. Şimdi kargosu idi falan çok uğraşacam biliyorum.

2 yıl mı oluyor garantisi bunların genelde baktım çoğalıyor o zaman gönderirim diye düşünüyorum. Şimdi kargosu idi falan çok uğraşacağım biliyorum.

Bende aynısını düşünüyorum hocam :D Bence de öyle yapın sizde bende.

2 yıl mı oluyor garantisi bunların genelde baktım çoğalıyor ozaman gönderirim diye düşünüyorum. Şimdi kargosu idi falan çok uğraşacam biliyorum.
Ama uğraşacak başka şeyleriniz ve kutunuz varsa verin gitsin yenisini yollar veya yaparlar.

Ben kutuyu atmasaydım bu sefer Philips'i arayıp onlara gönderecektim yeter artık demiştim. Çok geç oldu annem kutuyu çoktan atmıştı bile 😁

Sistemi yeni aldım gamingentrden Recep Bey'in topladığı var ya işlemci 12400F 6800 ekran kartlı olanı. Sence iyi mi yapmışım?

Çok iyi yapmışsın. Bende onun bir düşüğü olan Ryzen 5600 ve RX 6700 XT sistemi 15500'e aldım. Çok iyi oldu.

Bendekide yeşil sizinki gitti mi hiç yoksa duruyor mu her şeyi yapmanıza rağmen?

Çok iyi yapmışsın. Bende onun bir düşüğü olan Ryzen 5600 ve RX 6700 XT sistemi 15500'e aldım. Çok iyi oldu.

Bendekide yeşil sizinki gitti mi hiç yoksa duruyor mu her şeyi yapmanıza rağmen?
Ekran kartı demonte verdiler hassas diye. Bende hiç anlamam bu işlerden falan ama taktım ama doğrumu taktım acaba bilmiyorum. Ekranda görüntü geliyor mafia 2 yükledim oynadım biraz nasıl doğru takıp takmadığı anlayabilirim ekran kartını acaba yüzde yüz takılıp takılmadığını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı