Monitörde Ölü Pixel Çıkma Şansı Nedir ?

Furkan Tonbul

Megapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
ViewSonic VX2457 almayı düşünüyorum. Hem 75 Hz oluşu hem 1 ms tepki süresi hem de freesync desteklemesi güzel artılar. Vatan bilgisayarda bulunmadığı için Sinerji, Teknobiyotik vb. sitelerin birinden almayı düşünüyorum. Ölü pixel veya ışık sızması gibi sorunların çıkma şansı seçeceğim siteye göre değişir mi ? Bu monitörde ölü pixel ya da ışık sızması şansı nedir ? Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa da izlenimlerini alabilirim :)
Screenshot_2016-09-05-22-32-36.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz modelde 2ms tepki süresi mevcut.
Technopat'ın incelemesine bakarsan eğer paneli açınca 1.4 ms tepki süresi olduğu görülüyor. İnternette zaten genellikle ya 2 ms yada 1 ms yazıyorlar bu monitör için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ViewSonic VX2457 almayı düşünüyorum. Hem 75 Hz oluşu hem 1 ms tepki süresi hem de freesync desteklemesi güzel artılar. Vatan bilgisayarda bulunmadığı için Sinerji, Teknobiyotik vb. sitelerin birinden almayı düşünüyorum. Ölü pixel veya ışık sızması gibi sorunların çıkma şansı seçeceğim siteye göre değişir mi ? Bu monitörde ölü pixel ya da ışık sızması şansı nedir ? Bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa da izlenimlerini alabilirim :)
Eki Görüntüle 186044
Olasılık ihtimali düşük zaten teknobiyotik, sinerji, ebrar pc gibi siteler çok güvenilir sitelerdir bir hata çıksa dahi ofislerine gidip değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı