Monitörde ölü pixel mi var?

Mel7h

Hectopat
Arkadaşlar Amazon'dan İncehesap satıcısından sıfır monitör aldım. Monitörde böyle bir şey var iade etmeli miyim?

WhatsApp Image 2024-10-10 at 17.03.57.jpeg

WhatsApp Image 2024-10-10 at 17.03.58.jpeg

Var. Ölü pixeli belirtmek yerine memnun kalmadım diye belirtmeniz daha iyi olur bazı firmalar ölü pixeli kabul etmiyor.

Amazondan aldığım için içim biraz daha rahat "İade nedeni, bir ürünü iade etmek için sahip olduğunuz zamanı belirler. Bir üründen memnun kalmadığınızda en fazla 30 gün içinde bu ürünü iade edebilirsiniz." Böyle yazıyor iade hakkım var sanırım yeni ulaştı elime.

Var. Ölü pixeli belirtmek yerine memnun kalmadım diye belirtmeniz daha iyi olur bazı firmalar ölü pixeli kabul etmiyor.

Hocam iade hakkım var sanırım ama uğraşmak istemiyorum dediğinizi yapacağım teşekkür ederim.

Hocam tekrar güncelliyorum biraz daha kullandım 6 7 pixel ölü şuan en az ne yapayım sizce?

Hocam iade hakkım var sanırım ama uğraşmak istemiyorum dediğinizi yapacağım teşekkür ederim.

Hocam tekrar güncelliyorum biraz daha kullandım 6 7 pixel ölü şuan en az ne yapayım sizce?
6-7 fazla dediğim gibi yapabilirsiniz iade edin ama 6-7'yi de kabul ederler siz ikisini de yazabilirsiniz.
Memnun değilimi ve ölü pixel çok fazla hiç memnun kalmadım vadedileni vermiyoru da eklerseniz gayet ikna edici olur. İade süreci amazonla ilerliyorsa düm düz iade istiyorum bile yazabilirsiniz. Ben incehesapla ise dediklerimi değerlendirip kendinize göre yazın.

Son düzenleme:
6-7 fazla dediğim gibi yapabilirsiniz iade edin ama 6-7'yi de kabul ederler siz ikisini de yazabilirsiniz.
Memnun değilimi ve ölü pixel çok fazla hiç memnun kalmadım vadedileni vermiyor da eklerseniz gayet ikna edici olur. İade süreci Amazon'la ilerliyorsa dümdüz iade istiyorum bile yazabilirsiniz. Ben İncehesap'la ise dediklerimi değerlendirip kendinize göre yazın.

Hocam ve alakalı mı bilmiyorum ancak YT de izlediğim videolarda ön panelde bir jelatin oluyordu benim monitörümde bu yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı