Monitörde sanal yatay çizgi

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Monitörde ölü piksel yok fakat ilerleyen zamanlarda video izlerken ( hareketli sahnelerde ) böyle yatay kesit gibi sadece belirli bir noktada değil kafasına göre bir üst tarafta bir aşağı tarafta yatay hareketli çizgiler çıkmaya başladı.

Forum sitelerini gezdiğimde bu sorunun topraklama dan kaynaklandığını okudum bu sebepten akım koruyuculu 5'li priz aldım ve kabloyu değiştirdim sorun çözülmüştü. Ta ki dün ekran kartının sürücüsünü güncellediğim zamana kadar güncellemeden sonra çizgi yeniden belirince ben de eski sürümüne geri döndürdüm fakat sorun düzelmedi. Monitörü aldığım vatana gittim ve bana akımı dengelemek için bir aparat önerdiler fiyatı 230 lira civarında bende önce bu forum sitesindeki bilgili kişilere danışmak istedim. Videosunu çekip Youtube'a yükledim ki sorunu herkes görebilsin diye umarım çektiğim videoda sorun anlaşılıyordur. Yazan herkese şimdiden teşekkürler.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitör:

ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
@Recep Baltaş @Ali Güngör Sahip olduğunuz bilgi birikimi ve tecrübe ile bana yardım edebilir misiniz ? Lütfen...
Güncel ....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı