Monitörde solda büyük bir tane siyah boşluk var

Ben LCD monitör kullanıyorum. Bilgisayarın başlangıcında normal gözüküyor ama şifre yerine gelince solda kocaman bir tane siyah yer var. Oraya faremi götüremiyorum ve butonlarda calışmıyor ne yapabilirim? Monitör biraz bozuk hareket ettirince menü gidip geliyor.
Mürekkep patlaması olabilir ?
 
Monitörü internette aratarak uygun olan çözünürlüğü bulun ve onu seçin.
Bazı Samsung monitörlerde otomatik ayar butonu var (üzerinde "Auto" yazan buton). Ekranı ortalıyor. Ona basıp sorunun çözmeyi deneyin.

Eki Görüntüle 981339

Butonları Calışmıyor monitörün dedi ilk başta
Son çözünürlüğe getirin

1440 X 900 en son çözünürlük

Bence mürekkep patlaması değil PC acılırken normal PC yüklendikden sonra yani Windows 10'un şifre menusune gelince böyle oluyor ve gitmiyo
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı