Monitörde solukluk normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karyp

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bu sorunun çözümünü hala bulamadım. Daha 1 gün önce ekran normal rengindeydi ama şu an soluk gözüküyor. İnternette yazan her şeyi denedim. Ekran kartı kablo çıkarıp takma, monitörden ayarlama, AMD ayarları üzerinden ayarlama, HDMI kablo çıkarıp takma ve değiştirme vs. monitörde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü mouse imleci ve monitör ayarlarının rengi eskisi gibi ama onun dışındaki tüm şeylerin rengi aynı.

Sistem özellikleri:

Intel i5-9400F.
AMD RX570.
ASUS ROG STRIX anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk doygunluğu düşmüş olabilir, ekran kartı yazılımı driver güncelelyince vs. sıfırlayabiliyor.

Radeon Software'ın ekran ayarlarından renk doygunluğunu 170-190 arası bir şey yapın.

Olmadıysa ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Eco mod gibi bir şey açmış olabilir misiniz?

Renk doygunluğu düşmüş olabilir, ekran kartı yazılımı driver güncelelyince vs. sıfırlayabiliyor.

Radeon Software'ın ekran ayarlarından renk doygunluğunu 170-190 arası bir şey yapın.

Şimdilik çözmüş olabilirim ekran kartı driverını silip yen iyükleme yaptım düzeldi gibi ama bilgisayarı kapatıp açınca gider mi bilmiyorum. Düzelmezse tekrar dönüş yapacağım.

Buradan full RGB'yi seç sorun düzelir. AMD'nin kendi formatı aşırı soluk gösteriyor.

1603270740041.png

Son düzenleme:

Bilgisayarı restartlayınca gitti yine. Her açtığımda da driverı silip yükleyemem artık. Ekran alıntısı alınca olmuyor o yüzden telefonla çektim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.41.25.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.41.25.jpeg
    175,9 KB · Görüntüleme: 59
  • WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.41.25 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-21 at 11.41.25 (1).jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 95
Bilgisayarı restartlayınca gitti yine. Her açtığımda da driverı silip yükleyemem artık. Ekran alıntısı alınca olmuyor o yüzden telefonla çektim.
Renk doygunluğunu arttırdınız mı?

Eğer olmadıysa ekran ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı