Monitörde titreme sorunu

276550

Hectopat
Bilgisayarı normal kullanırken bir sorun yok fakat ekran kartı yük altına girdiğinde ekranda titreme oluyor. Ekran kartını HDMI to VGA dönüştürücü ile kullanıyorum, sorun dönüştürücüden mi kaynaklı yoksa ekran kartında mı bir problem var? Nasıl anlayabilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sadece yük altındayken oluyorsa ekran kartını fazla yoruyorsun, ısıtıyorsun. İşlemcin ne ? Ekran kartın ne ?

Garantisi bitmiş bir GTX 760 kullanıyorum. Profesyonel oyuncu olmadığım için 1440*900 monitör kullanıyorum, ryzen 5 2600 işlemcimin de verdiği destekle tabiri caizse canını çıkartıyorum kartın. %99 kullanımda, yük altında 70 dereceye kadar çıkıyor. Elbette düzenli olarak termal macun ve fan temizliği bakımlarını yapıyorum. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim, fazla yormak gibi bir terim söz konusu olamaz. FPS düşüşü vb. bir problem yok ortada.

Zaten titreme beni pek rahatsiz etmiyor sadece sorunun ekran kartindan olup olmadigini anlamak için konu açtim ilerde FreeSync bi monitör alacagim sagolun cevabiniz icin

islemci i5 6500 ekran karti asus rx 570 rog strix
oyun acilir acilmaz basliyor bu sorun. sicakliktan kaynaklandigini sanmiyorum. furmark testi acinca da ayni sorun oluyor
aynı ekran kartı bendede var ve tn panel bir monitör kullanıyorum, aynı sorun mevcut ben sorunun tn panelden kaynaklandığını düşünüyorum siz sorunu çözebildiniz mi ?

Bende de aynı sorun mevcut herhangi bir fazla kullanım veya ısınmadan dolayı oldugunu sanmıyorum çünkü bende genelde bilgisayarı ilk actıgımda oluyor sonrasında pek olmuyor ya da ben fark etmiyorum ama bilgisayarı ilk actıgımda çok bariz bir titreme oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı