Herkese merhaba,
Dell Latitude 3540 model notebook kullanıyorum. Masa düzeni konusunda titiz olduğum için bilgisayarıma görüntü, güç, Ethernet ve kablosuz klavye mouse bağlantısı yapmak yerine tüm kabloları Dell U2421he model monitörüme bağlayıp monitörümden bilgisayarıma yalnızca bir USB C bağlantısı yaparak çalışıyordum. Bugün bilgisayarımı açtığımda aylardır çalışan kablosuz klavye mouse dongle'ımın çalışmadığını fark ettim ancak direkt bilgisayarıma taktığımda çalışıyor. Dell'in internet sitesinden monitörümün en güncel Driver'ını bilgisayarıma kurmayı denedim ancak bir sonuç alamadım. Bilgisayarımdaki USB'a portlarını aktif şekilde kullandığım için bu Dongle'ı monitörde kullanabiliyor olmam gerekiyor ve harici bir USB çoklayıcı satın almak istemiyorum. Kullandığım klavye mouse Logitech K650 ve M650 ve bunların ayrı Dongle'ları olmasına rağmen logi options+ uygulaması ile iki birimi tek bir Dongle'de kullanabilecek şekilde ayarlamıştım. Dediğim gibi aylardır bir sorunla karşılaşmamıştım eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.