2 gündür bu sorunla yaşıyorum. Video izlerken bir anda ikinci resimdeki gibi karıncalanma tarzı bir şey oldu ve ekran gitti. Neyse, PC'yi açtığımda ise resimdeki gibi bir yatay çizgi geçiyordu. Rengi arada sırada bir değişiyor. Hiçbir şekilde bir darbe almadı fakat neden böyle olduğunu da anlamadım. Sizce neden olmuştur böyle? Bir de garantiye versem yaparlar mı yoksa kullanıcı hatası deyip başlarından mı savarlar?
Allah razı olsun. Fotoğraf atmışsınız. Evde televizyon vs. var ise deneyin. Eğer orada çizgi yok ise sorun muhtemelen monitörde. Var ise ekran kartında.
Allah razı olsun. Fotoğraf atmışsınız. Evde televizyon vs. var ise deneyin. Eğer orada çizgi yok ise sorun muhtemelen monitörde. Var ise ekran kartında.
evet yaptım fakat bir şey değişmedi. TV ye bağladığım sorun bu çizgi görünmüyor. Monitör kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Bir şey daha sorucam. ben monitörü bu şekilde kullanırsma pc ye bir zararı olur mu . oyun fln oynasam
Evet yaptım fakat bir şey değişmedi. TV'ye bağladığım sorun bu çizgi görünmüyor. Monitör kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Bir şey daha sorucam. Ben monitörü bu şekilde kullanırsma PC'ye bir zararı olur mu? Oyun falan oynasam?