Monitörde yatay çizgi var

ReDuEx28

Zeptopat
Daha fazla  
2 gündür bu sorunla yaşıyorum. Video izlerken bir anda ikinci resimdeki gibi karıncalanma tarzı bir şey oldu ve ekran gitti. Neyse, PC'yi açtığımda ise resimdeki gibi bir yatay çizgi geçiyordu. Rengi arada sırada bir değişiyor. Hiçbir şekilde bir darbe almadı fakat neden böyle olduğunu da anlamadım. Sizce neden olmuştur böyle? Bir de garantiye versem yaparlar mı yoksa kullanıcı hatası deyip başlarından mı savarlar?

IMG_20210720_111435.jpg
Adsız.png

Allah razı olsun. Fotoğraf atmışsınız. Evde televizyon vs. var ise deneyin. Eğer orada çizgi yok ise sorun muhtemelen monitörde. Var ise ekran kartında.

Allah razı olsun. Fotoğraf atmışsınız. Evde televizyon vs. var ise deneyin. Eğer orada çizgi yok ise sorun muhtemelen monitörde. Var ise ekran kartında.

Driver da bile sıkıntı olabilir.

İlk olarak kablodan başlanabilir. Devam ederse farklı bir monitör veya TV ile deneyebilirsiniz. Yine aynı ise ekran kartı sıkıntılı olabilir.

Hocam dün bir konuda dikey çizgi problemi vardı. Monitörü sorunluydu. Kablolari tak çıkar yaptınız mı? Ekran kartı veya monitör bozuk olabilir.
evet yaptım fakat bir şey değişmedi. TV ye bağladığım sorun bu çizgi görünmüyor. Monitör kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Bir şey daha sorucam. ben monitörü bu şekilde kullanırsma pc ye bir zararı olur mu . oyun fln oynasam
Driver da bile sıkıntı olabilir.
driverlerim güncel aslında
2 tane tv var ikisindede denedim garanti olsun diye fakat onlarad bu çizgi sorunu yoktu

Evet yaptım fakat bir şey değişmedi. TV'ye bağladığım sorun bu çizgi görünmüyor. Monitör kaynaklı olduğnu düşünüyorum. Bir şey daha sorucam. Ben monitörü bu şekilde kullanırsma PC'ye bir zararı olur mu? Oyun falan oynasam?
Bir tek monitör vefat edebilir ve o çizgiden rahatsız olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı