Çözüldü Monitörde yatay çizgiler çıkmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vurma adam

Decapat
Daha fazla  
ViewSonic VX2728j modelini kullanıyorum. Başlangıçta 1-2 çizgi vardı ve monitoru açtıktan 5 dk sonra gidiyordu, bunlar bayağı arttı ekranın 1/4'ünü kapladı ve gitmiyorlar.
Ekran açılırken de ViewSonic logosu ve ekran kartının markasının olduğu yazıda yukarıya doğru çizgiler çıkıyor. Bu monitorden mi kaynaklı yoksa ekran kartı kablo vs mi?

Bir de demin fark ettim monitorun ViewSonic yazan plastiğin sol kısmı biraz açık ondan kaynaklanıyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-12_172617581.png
    resim_2025-02-12_172617581.png
    591,1 KB · Görüntüleme: 74
  • resim_2025-02-12_172626438.png
    resim_2025-02-12_172626438.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Çözüm
Sanırım ısıdan kaynaklı biraz araştırdım temporary horizontal lines olarak geçiyor. Monitor bir süre açık kalıp ısınınca düzeliyor. Hatta saç kurutma makinesiyle düzeltenler var ama ne kadar güvenli bilmediğim için açık bırakıp ısınmasını bekledim ve düzeldi.
ViewSonic VX2728j modelini kullanıyorum. Başlangıçta 1-2 çizgi vardı ve monitoru açtıktan 5 dk sonra gidiyordu, bunlar bayağı arttı ekranın 1/4'ünü kapladı ve gitmiyorlar.
Ekran açılırken de ViewSonic logosu ve ekran kartının markasının olduğu yazıda yukarıya doğru çizgiler çıkıyor. Bu monitorden mi kaynaklı yoksa ekran kartı kablo vs mi?

Bir de demin fark ettim monitorun ViewSonic yazan plastiğin sol kısmı biraz açık ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Aynısı geçenlerde bende oldu. Garantiye göndermeden kalıcı bir çözüme ulaşman maalesef mümkün değil. Garantisi devam ediyorsa vakit kaybetmeden gönder.

Sanırım ısıdan kaynaklı biraz araştırdım temporary horizontal lines olarak geçiyor. Monitor bir süre açık kalıp ısınınca düzeliyor. Hatta saç kurutma makinesiyle düzeltenler var ama ne kadar güvenli bilmediğim için açık bırakıp ısınmasını bekledim ve düzeldi.

Çözüm
Tam çözüm denemez. Her açtığında aynı sorun olmaya devam ediyor bir süre sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı