Daha fazla
Bilgisayarda yazılar bu şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltilir?
Dönüştürücünde sıkıntı olma ihtimali yüksek ilk okuyuşta anladım. Muhtemelen dönüştürücüde sıkıntı var, sakın aşağılamış gibi hissetmeyin fakat ucuz dönüştürücüleri kalitesiz yapıyorlar ve böyle sorunlara yol açıyor. Tekrardan söylüyorum aşağılamış gibi düşünmeyin, ucuz dönüştürücü mü aldınız?GTX 1050 ekran kartlı laptop. VGA HDMI dönüştürücü ile bağlı monitöre.
Dönüştürücüler çok sağlıklı olmadığı için problem kabloda olabilir. Yapabileceğiniz en iyi şey farklı monitörlerde deneyip, kabloları değiştirmek ve deneme yanılma ile doğru yolu bulmanızdır.GTX 1050 ekran kartlı laptop. VGA HDMI dönüştürücü ile bağlı monitöre.
Arkadaşımın bilgisayarı. Çok detaylı bilgim yok maalesef. Sordum kaliteli değil dedi. Sanırım dönüştürücüden ötürü.Dönüştürücünde sıkıntı olma ihtimali yüksek ilk okuyuşta anladım. Muhtemelen dönüştürücüde sıkıntı var, sakın aşağılamış gibi hissetmeyin fakat ucuz dönüştürücüleri kalitesiz yapıyorlar ve böyle sorunlara yol açıyor. Tekrardan söylüyorum aşağılamış gibi düşünmeyin, ucuz dönüştürücü mü aldınız?
Arkadaşınıza iletin şöyle yapsın, herhangi bir online mağazadan güzel bir dönüştürücü bulsun ve iade seçeneklerinden iadeyi kabul eden firmaların ürününü sipariş etsin, gelen dönüştürücüde de sıkıntı devam ederse 14 gün içerisinde iade edebilme hakkı varsa dediğim gibi, iade edebilir. Dönüştürücüye para harcayacağına dönüştürücüye ihtiyacı olmayacak bir kablo da arayabilir. Hem dönüştürücünün oluşturduğu kalite düşmesinden kurtulur hemde problemden kurtulmuş olur.Arkadaşımın bilgisayarı. Çok detaylı bilgim yok maalesef. Sordum kaliteli değil dedi. Sanırım dönüştürücüden ötürü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.