Monitörde zor görünen yatay çizgi sorunu

blntsrts

Kilopat
Daha fazla  
Vatan mağazasından 2 gün önce monitör aldım. Bugün fark ettim ki sol alt tarafta çok zor görünen ama kafamı karıştıran yatay çok ince çizgileşme var. Özellikle koyu renklerde görünüyor. Sizce bu bir değişim sebebi midir yoksa görmezden mi geleyim? Resmini atamadım çünkü ekrana bakınca az da olsa görünüyor. Belki çok büyük sorun değil ama o kadar para veriyoruz kusursuz olmasını istiyor insan.

Bende bir ara durduk yere soldan sağa mavi mavi çizgiler oluşmaya başladı. 3 gün içinde fark edilir oldu. Garantili şekilde tamir ettirmiştim. Panel yenilendi. Sakın görmezden gelme. Ekranı gitgide kaplar. 1 nokta pixel bile hatalıysa mutlaka götür.

Ya aslında çok zor ve az görünüyor sadece sol altta diğer taraflarla farkı var kesinlikle. Dikkatlice bakınca gözüküyor. Çok zor gözükmesi kafamı karıştırdı belki bir sorun görmezler diye. Ama yinede deneyeceğim şansımı bu iki oldu ilk aldığım monitöründe ortasında bildiğin dümdüz çizgi vardı benim şansıma monitörden yana yüzüm gülmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı